Les Aportacions dels Socis

Els perfils dels socis no només poden ser diversos, sinó que el fet que ho siguin és un valor afegit per a la nostra empresa, ja que un conjunt de personalitats diferents i amb formacions diverses enriqueixen l’equip.

Que els futurs socis es coneguin prèviament és molt important per assegurar-se que les seves personalitats són compatibles. Una bona sintonia personal ajuda enormement a desenvolupar els projectes amb fluïdesa. Hem d’incorporar al nostre equip persones amb mentalitats i actituds positives.

Les diferents aportacions econòmiques dels socis s’han de conjugar adequadament amb les de coneixements i dedicació, de manera que cada soci rebi finalment una retribució justa i proporcionada a l’esforç realitzat.

La valoració d’allò aportat per cada un dels socis és un dels temes que cal gestionar des del principi amb la màxima habilitat per evitar futurs conflictes.

En el cas que entre els socis hi hagi vincles familiars o d’amistat, la gestió dels interessos personals s’ha de realitzar amb especial cura.

… I en el pròxim capítol ………

El líder

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *