L’empresari es fa

Si creus que ser empresari és un camí de roses, doncs endavant, posa’t en marxa i porta a la pràctica totes les teves idees i il·lusions.

És important que abans valoris el que deixes enrere en entrar en el meravellós món dels empresaris.

Si el teu horari era dolent, tranquil ara ja no en tens. Ara el teu horari és el dels teus clients, i si no apagues el mòbil a la nit, podràs comprovar que és d’allò més variat.

Aquest sou amb el qual arribaves asfixiat a final de mes, doncs tampoc el tens, ara tens un objectiu, que és generar beneficis. Mentre no generis beneficis, això del sou queda aparcat per més endavant.

El teu camí empresarial passa per l’esforç, la dedicació, les idees innovadores, la formació, l’estructuració d’equips de treball, per estratègies de mercat, la selecció d’assessors externs, i el més important envoltar-te d’un equip humà que, en harmonia, remi en la teva mateixa direcció, per finalment assolir l’èxit.

Si tot això no va amb tu, i creies que ser empresari començava per tenir una secretària (o secretari) sensacional, i un descapotable a la porta, no t’equivoquis i millor que no donis el pas.

La primera etapa de l’emprenedor requereix esforç, sacrifici i dedicació, així es fa un empresari. Si saps gaudir del fruit del teu esforç, i del risc de la llibertat, aquest és el teu camí.

… I en el pròxim capítol ………

L’Empresa.

No perdis el fil!

Articles anteriors:

L’empresari neix.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *