La creació de l’empresa

Ja ets empresari? Fantàstic felicitats.

Ah, permet-me un comentari. L’empresa no ets tu.

Si, ja se que, sobretot en l’arrencada del projecte empresarial, tu com a líder no has escatimat esforç, sacrifici i dedicació, però això és simplement la teva feina. L’empresa és molt més.

L’empresa és molt més que un líderDedica’t a desenvolupar i consolidar les teves idees mentre proveeixes a la teva empresa dels mitjans humans i materials adequats que necessiti a cada moment.

Envoltar-se d’una plantilla de persones implicades en el projecte, així com d’un conjunt d’assessors externs de confiança és fonamental.

Estudia la mida adequada per a la teva empresa de manera que pugui ser competitiva en el teu sector d’activitat

Els beneficis econòmics no poden ser l’únic objectiu.Un objectiu que sempre està present en la creació d’una empresa és que aquesta doni beneficis. És un objectiu lògic ja que en depèn la viabilitat empresarial.

Si donar beneficis es converteix en l’únic objectiu de l’empresa, les coses es compliquen.

Una empresa ha de tenir una sensibilitat especial per la seva component més important, que no és altre que els seus treballadors.

Si les condicions laborals, les relacions personals i la implicació en un projecte comú es gestionen adequadament, podrem aconseguir que les persones que formen part de l’empresa es converteixin en el seu principal motor.

Perquè una empresa funcioni adequadament és imprescindible que compti amb uns treballadors que se’n sentin part fonamental. No és fàcil, però aconseguir-ho ha de ser un dels teus èxits més buscats.

… I en el pròxim capítol ………

Els Socis.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *