El paper dels socis en l’empresa

Perquè una empresa funcioni adequadament hi ha molts temes fonamentals i aquest, es clar, n’és un.

El primer que has de plantejar-te és si necessites socis. Analitza bé els recursos de què disposes tant els econòmics com els formatius. Planteja’t si la dimensió del teu projecte empresarial, la teva personalitat i la teva formació són les adequades per emprendre aquesta aventura empresarial en solitari.

Si has arribat a la conclusió que els teus recursos personals són suficients per triomfar, felicitats, és la teva empresa i és la teva opció.

Per contra, si veus que són necessàries aportacions econòmiques externes i necessites complementar els teus coneixements per a l’estructuració de l’empresa, la teva opció passa per associar amb les persones adequades.

Fixa’t bé en el qualificatiu “adequades”, és fonamental.

Els socis s’han de complementar. Cada un d’ells té el seu perfil personal, i tu com a líder els has d’encaixar com si fos un trencaclosques.

Cadascun dels socis aportarà a l’empresa un valor afegit de característiques diferents en funció de la seva formació professional i personalitat. Cada soci ha d’assumir el seu rol en l’empresa, en funció del qual intervindrà en la presa de decisions i en l’aportació de noves iniciatives.

… I en el pròxim capítol ………

Les aportacions dels socis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *